Bytte iPhone skjerm selv

Er du usikker på om du er i stand til å bytte iPhone skjerm selv? vi har solgt flere tusen skjermer, så de fleste er i stand til å få det til selv. Litt tålmodighet og tid avsatt til å gjøre reparasjonen er som regel det som skal til for å få et godt resultat.

Vi har skjermer til de fleste iPhoner, på produktsiden finner du også videoer som viser hvordan skjermbytte skal gjøres. For å bytte skjerm på ihpone trenger du også dette lille verktøysettet til kun 29kr

Hva er viktig å tenke på når du skal bytte skjerm? for det første må du sette av tid, på den måten unngår du at det blir stress. Når du er klar for å bytte skjerm er det beste å følge hvert punkt i videoene fra punkt til prikke, på den måten vil du få et godt resultat.

Vil iphonen min være like vanntett etter skjermbytte?

Nei, den vil dessverre ikke være det. Det er ikke på grunn av den nye skjermen at den ikke vil være det, men når den har vært åpnet opp vil den ikke være like vanntett som den var før den ble åpnet opp.

Når du skal bytte skjermen kan det være smart å ha ett ark hvor du tegner opp eller skriver hvor hver skrue du demonterer fra telefonen skal være så du husker hvor de skal skrus tilbake på telefonen din.

Sørg også for at det er støvfritt og tørt underlag du jobber på.

Lykke til! Du finner alle skjermene våres her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *